Sicli

 

In 1923 ontstaan als toeleverancier van draagbare blussers, is SICLI vandaag geëvolueerd tot het enige Belgische bedrijf dat een totaalaanbod in brandbeveiliging kan brengen.

Als één van de weinige Belgische ondernemingen ontwikkelt en produceert dit authentiek Belgisch bedrijf in zijn zetel te Ukkel niet enkel een volledige productengamma aan draagbare blussers, het beschikt eveneens over een departement systemen dat vaste installaties ontwerpt, plaatst en onderhoudt.

Sicli bekommert zich integraal over uw brandbeveiliging en houdt uw uitrusting up-to-date gedurende de ganse levensduur van uw park apparaten en systemen.

Hiervoor heeft Sicli permanent 340 medewerkers ter uwer beschikking, waarvan meer dan 150 field technici voor montage, onderhoud en herstellingen.

In elke fase van een project kunt U beroep doen op het advies en de ervaring van onze medewerkers.

Sicli is uw partner in brandbeveiliging en ondersteunt U eveneens bij de uitbating van uw gebouwen en uw uitrusting. Wij volgen continu de ontwikkeling van de nationale en internationele normen en houden onze klanten voortdurend op de hoogte van de recentste ontwikkelingen.

 

Door deze jarenlange en aanhoudende passie voor brandbeveiliging is Sicli vandaag uitgegroeid tot één van de marktleiders op de Belgische markt.