Systemen

 

Het departement Systemen van Sicli biedt brandbeveiligingsoplossingen voor zowat elk risico dat in een bedrijf of gebouw kan voorkomen.

Bent U een industrieel productiebedrijf, een opslagbedrijf, een commercieel centrum of een kantoorgebouw, dank zij een uitgekiend en doordacht gamma aan technieken en technologieën ontwerpt Sicli samen met U een aangepaste oplossing voor uw beveiligingsproblematiek.

Sicli beschermt niet enkel grootse industriële projecten. Ook scholen, hotels, horecabedrijven en rusthuizen doen sinds jaren beroep op onze jarenlange expertise en "know how".

Sicli is een zelfstandig en autonoom privé bedrijf. Ons gamma is samengesteld op basis van de noden van de markt en getoetst aan de technische analyses van onze ingenieurs. Wij bieden U de beste oplossing voor uw beveiligingsprobleem , en dit gestoeld op een neutrale, constructeursonafhankelijke analyse.


Onze core business is en blijft brandbeveiliging.

Conventionele en analoge branddetectiesystemen vormen de centrale kern van ons systeemaanbod, naast een professioneel aanbod aan gasdetectiesystemen.

Waar nodig worden deze systemen uitgebreid met automatische blusinstallaties op basis van CO2, IG55, Novec 1230, watermist of poeder.

Autonome sprinkler- en schuiminstallaties vervolledigen ons aanbod.

Onnodig te vermelden dat Sicli al zijn installaties realiseert volgens de geldende binnenlandse en Europese normen.

Een ISO certificeerd kwaliteitssysteem voor het bedrijf, een VCA certificaat voor onze projectmedewerkers, een BOSEC certificatie als gespecialiseerde onderneming en een erkenning als beveiligingsonderneming door het ministerie van Binnenlandse Zaken volgens de (gewijzigde) wet van 10/4/1990 staan borg voor een professionele en vakkundige realisatie van onze projecten.