Betaalbare schuimblussers

Brandblussers

Om uw brandveiligheid te garanderen, is de aanschaf van schuimblussers vereist, een stap van kapitaal belang. Onder de keuzes die op de markt worden aangeboden, valt het bedrijf Sicli op als de enige Belgische fabrikant van brandblussers.

In dit artikel worden de voor- en nadelen van het kopen van schuimblussers besproken.

Voordelen van de aanschaf van AB-schuimblussers 

Versterkte veiligheid

Schuimblussers bieden effectieve bescherming tegen branden van klasse A (branden van vaste materialen) en branden van klasse B (branden van ontvlambare vloeistoffen), evenals frituurbranden (afhankelijk van het model), waardoor een uitgebreide veiligheid tegen verschillende soorten rampen wordt gegarandeerd .

Bewezen effectiviteit

Het schuim creëert een verstikkende deken over de vlammen, waardoor de zuurstoftoevoer wordt verminderd en de brand zo effectief mogelijk wordt geblust. Deze methode kan schade tot een minimum beperken en eigendommen beschermen. De werkingsduur van een schuimblusser is gemakkelijk het dubbele van die van een poederblusser…. In tegenstelling tot poederblussers kun je met schuimblussers de brand constant in de gaten houden.

Minder nevenschade

In tegenstelling tot sommige andere blussers laat schuim na gebruik over het algemeen weinig resten achter, waardoor de schade aan omliggende eigendommen beperkt blijft, in tegenstelling tot poeder, dat zich overal verspreidt.

De rol van Sicli :

Sicli, een toonaangevende speler op het gebied van brandveiligheid, biedt schuimblussers te koop of te huur aan die nu fluorvrij zijn (BIOMAX RANGE) om te voldoen aan de toekomstige Europese regelgeving die binnenkort het gebruik van bepaalde stoffen in schuimblussers zal verbieden.

Besluit :

Schuimblussers zijn de verstandigste keuze voor de bescherming van scholen, kinderdagverblijven, voedingswinkels, de farmaceutische industrie, de voedingsindustrie… Sicli is een partner voor wie op zoek is naar een evenwicht tussen kwaliteit en budget. Wilt u controleren of uw gebouw goed uitgerust is met brandblussers?  Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend bezoek door één van onze vertegenwoordigers…

De juiste brandblusser kiezen

Houd bij het kiezen van een brandblusser altijd rekening met de mogelijke brandbare stoffen die aanwezig zijn in de omgeving waar deze zal worden gebruikt. SICLI is hier om u te begeleiden! Brandpreventie is volgens hem inderdaad essentieel. Met haar 100 jaar ervaring in het vak biedt zij u dan ook een breed assortiment aan brandblussers, maar ook brandmiddelen zoals blusdekens, branddetectiesystemen, veiligheidspictogrammen. Geschikte apparatuur is de sleutel tot een veilige omgeving waarmee u het ergste kunt voorkomen in geval van een ramp.

Neem gerust contact op voor al uw vragen over de aankoop van een van onze brandblussers: bel naar +32 2 370 24 11, mail naar info@sicli.be of gebruik ons contactformulier.