Automatische blussystemen

Jaarlijks komen tientallen mensen om het leven nadat er een brand is uitgebroken op hun werk, in hun woning of op een openbare plek. SICLI, de marktleider in brandbeveiliging in België, biedt oplossingen aan om dergelijke drama’s te voorkomen. Met name onze automatische blussystemen zijn zeer handig om mensenlevens en gebouwen te redden. Een automatisch brandblussysteem vervult drie functies:

  • het detecteert de warmte van de vlammen, de rook, of allebei
  • het slaat alarm
  • het dooft of houdt de brand onder controle.

Onze automatische blussystemen op gas, poeder en water (sprinkler, watermist) zijn vaste systemen die in staat zijn een brand te detecteren en hem daarna te blussen met behulp van een neutraal gas of inhibitor. Een snelle en efficiënte branddetectie, gevolgd door een georganiseerde evacuatie, vormt de hoeksteen van elke professionele brandbeveiliging.

De verschillende automatische brandblussystemen

Een automatische blusser is een middel om te voorkomen dat een brand zich uitbreidt en heeft als grote voordeel dat er geen menselijke tussenkomst nodig is. Onze systemen zijn vooraf getest en bestemd voor zeer specifieke toepassingen. Naargelang de aard van het gebouw of de infrastructuur die u wilt beschermen installeert Sicli automatische blussystemen op gas, poeder, water of schuim. Ontdek hieronder alle oplossingen die we aanbieden.

SICLI: uw vertrouwenspartner voor brandbeveiliging in België!

Bent u op zoek naar een 100% Belgische fabrikant van automatische blussystemen? Vertrouw op Sicli! Sicli werd opgericht in 1923 en bouwde in de loop der jaren een unieke expertise op met dank aan zijn 350 medewerkers. Wij vertrekken van een grondige risicoanalyse om u advies en oplossingen op maat te verstrekken. Neem gerust contact op voor al uw vragen over de aankoop van een van onze automatische blussystemen: bel naar +32 2 370 24 11, mail naar info@sicli.be of gebruik ons contactformulier.