Gasdetectiesystemen

Een brand is niet de enige ramp waartegen u zich moet beschermen. Omdat een gaslek net zoveel vernieling kan aanrichten, bieden wij behalve branddetectiesystemen ook gasdetectiesystemen aan. In besloten ruimtes kunnen zich om uiteenlopende redenen gevaarlijke concentraties aan toxische of ontploffingsgevaarlijke gassen ontwikkelen. Een gasdetector detecteert elk gaslek meteen zodat u snel kunt ingrijpen om de potentiële schade te voorkomen of op z’n minst te beperken.

Sicli, de marktleider in brandbeveiliging in België, installeert voor u de klassieke beveiligingsoplossing: een gasverwarmingssysteem in combinatie met een of meerdere detectoren. Een systeem dat, volgens ons, net zo belangrijk is als een koolmonoxidedetector in een ondergrondse parking of een systeem dat specifieke gassen detecteert in een industrieel proces.

Gasdetectiesystemen SICLI

Dankzij de statische gasdetectiesystemen van Sicli hoeft u geen onnodige risico’s te nemen wanneer u een ruimte betreedt waar een lek is ontstaan. In potentieel gevaarlijke scenario’s geven ze een visueel of akoestisch alarmsignaal af. U kunt de afsluitingsmechanismen ook automatisch bedienen via de centrale om de gastoevoer te onderbreken of giftige gassen af te voeren.

Sicli biedt een ruime keuze aan van detectoren die de meeste toxische en ontvlambare gassen detecteren. De centrales zijn verkrijgbaar in een versie met 1 of 4 zones en in een adresseerbare multisensorconfiguratie. Verder biedt Sicli ook detectoren aan voor gebruik in ATEX-zones.

Waarvoor worden de gasdetectiesystemen van Sicli doorgaans gebruikt?

Typetoepassingen

Gasverwarmingsinstallaties
Ondergrondse parkings
Chemische en andere industriële productieprocessen.
Ontvlambare en toxische gassen

Sicli: uw vertrouwenspartner voor brandbeveiliging in België!

Bent u op zoek naar een 100% Belgische aanbieder van gasdetectiesystemen? Vertrouw op Sicli! Sicli werd opgericht in 1923 en bouwde in de loop der jaren een unieke expertise op met dank aan zijn 350 medewerkers. Wij bieden u oplossingen en advies op maat, op basis van een grondige risicoanalyse.

Neem gerust contact op voor al uw vragen over de aankoop van een van onze gasdetectiesystemen: bel naar +32 2 370 24 11, mail naar info@sicli.be of gebruik ons contactformulier.

“The complete solution in fire safety”