Communicatie naar aanleiding van het Coronavirus

Het gezondheidscrisisplan geïnitieerd door de regering om de verspreiding van COVID-19 te beperken heeft een grote impact op de normale activiteit van de Sicli teams op het terrein. Wij begrijpen echter de genomen maatregelen: de gezondheid van onze medewerkers, van onze klanten en de bevolking primeert !

Sinds 18 maart hebben wij een volgende stap bereikt in de veiligheidsmaatregelen voor onze medewerkers en klanten.

Het telewerk en de afzondering werden gesystematiseerd. Onze hoofdzetel is beïnvloed op uitzondering van een beperkt team die zich ontfermt over de continuïteit van de service naar de klanten toe.

Op dit moment kan onze activiteit nog voortgaan maar terzelfdertijd stellen wij vast dat 80 tot 90 % van deze activiteit zeer moeilijk verloopt of zelfs stopt. Als gevolg hiervan zijn wij verplicht geweest tijdelijk de activiteit van onze productie- en onderhoudsteams te beperken.

Ons commercieel team blijft echter ter uwer beschikking om de continuïteit te verzekeren van onze offerteaanvragen en van de levering van onze bestellingen.

De onderhoudsactiviteiten met betrekking tot essentiële infrastructuren alsook onze depannageactiviteiten blijven voortgaan en dit in optimale omstandigheden.

Wij stellen alles in het werk vanaf heden om, eenmaal de gezondheidscrisis afgewend is, u terug de service te bieden waarvoor u ons uw vertrouwen schenkt.

Christian Michot

Gedelegeerd bestuurder

SICLI NV